top of page

Uw vertrouwde partner voor expat huisvesting

U bent een buitenlandse onderneming of een expat op zoek naar huisvesting voor uzelf of voor uw personeel in Suriname, dan zijn de expat services van ContactPunt Suriname precies wat u nodig heeft. Wij beschikken over een selectie aan goede en comfortabele woningen die voldoen aan de hedendaagse woonwensen.

Heeft u het voornemen om naar Suriname te verhuizen en bent u op zoek naar een betrouwbaar en deskundig persoon die u kan adviseren en begeleiden bij de zoektocht naar een (tijdelijke) nieuwe woning? Laat ons u verder helpen!


Wij selecteren voor u de meest geschikte woning, zowel uit eigen aanbod als vanuit ons netwerk, en begeleiden u door het gehele proces. Wij inspecteren de woning of het appartement en zorgen ervoor dat de expat zonder problemen in kan trekken. Daarnaast blijven wij tijdens het gehele huurtraject beschikbaar bij o.a. technische problemen en/of vragen. Dit is een extra service voor de expat. Een unieke dienst die door hen als zeer prettig en vertrouwelijk ervaren wordt.

ContactPunt Suriname Property-11.jpg

Verhuist een werknemer vanuit het buitenland naar Suriname om voor uw bedrijf te gaan werken en wilt u voor hem of haar tijdelijke huizing vinden, met of zonder zijn of haar gezin, dan kunnen wij een geschikte woning vinden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Benieuwd voor welk soort bedrijven wij inmiddels hun expats hebben gehuisvest?

Ambassades

Productiebedrijven

Oliebedrijven

Banken

Bouw- en ontwikkelbedrijven

NGO’s

bottom of page