top of page

Piquero en Dorothy, een echtpaar geboren in Paramaribo maar opgegroeid in Amsterdam, hebben sinds 2006 hun thuis gevonden in Suriname. Hun levenspad leidde hen oorspronkelijk naar Nederland, waar ze hun jeugd doorbrachten en hun eigen ervaringen en herinneringen koesterden. Maar in 2006 besloten ze samen met hun twee kinderen de sprong te wagen en terug te keren naar hun geboorteland, om daar een nieuw hoofdstuk in hun leven te beginnen.
Voor degenen die zich afvragen waar hun kwaliteiten liggen op het gebied van beheer en verhuur, kan dit in slechts 3 woorden samengevat worden:
deskundig, klantvriendelijk en accuraat.

Piquero en Dorothy

Onze
Waarden

Deskundig 

Dankzij hun jarenlange ervaring in het veld en het brede netwerk dat zij hebben opgebouwd, zijn Piquero en Dorothy ware experts. In 2012 zijn zij ContactPunt Suriname opgestart om 2 belangrijke redenen:

  • De grote behoefte aan kwaliteitsaccomodaties voor huurders.

  • Betrouwbaar en professioneel beheer voor huiseigenaren.

Klantvriendelijk

Klantvriendelijkheid is meer dan alleen een woord bij ContactPunt Suriname - het is een fundamenteel principe dat Dorothy en Piquero leidt in al hun interacties en activiteiten. Hun doel is om zoveel mogelijk aan de verwachtingen van hun cliënten te voldoen. Ze waarderen het vertrouwen dat hun cliënten in hen stellen en streven ernaar om dit vertrouwen te verdienen en te behouden.


Accuraat

Of het nu gaat om technische of financiële rapportages aan huiseigenaren of het bijstaan bij acute problemen van huurders, zij staan voor een accurate aanpak. Alle werkzaamheden worden zorgvuldig en professioneel uitgevoerd, en elk probleem, klein of groot, wordt serieus genomen en met zorg aangepakt.

Er kan met recht gezegd worden dat zij hun jarenlange ervaringen hebben omgezet in daden, wat nu goed van pas komt bij dit bedrijf dat met passie en toewijding wordt gerund. Piquero en Dorothy zijn ware professionals die zich inzetten om de verwachtingen van hun cliënten te overtreffen en de hoogste standaarden te handhaven in de wereld van beheer en verhuur in Suriname.

bottom of page