top of page

Ervaar moeiteloos huren!

Ons uitgebreide aanbod aan huurwoningen, variërend van goed tot zeer luxe, is speciaal samengesteld voor u. We beoordelen elke woning volgens strikte criteria voor veiligheid, faciliteiten, onderhoud en locatie, zodat u kunt genieten van een comfortabele en veilige woonomgeving. Bij ons staat uw tevredenheid voorop.

ContactPunt2.jpg

Waarom ContactPunt uw ideale partner is:

Wooncomfort

U bent op zoek naar een accommodatie die zoveel als mogelijk aan uw wensen en voorwaarden voldoet. We bieden u een selectie van woningen en appartementen aan die zorgvuldig onderhouden en voorzien zijn van alle benodigde comfort.

Type accomodaties

Wij bieden zowel gemeubileerde als ongemeubileerde accommodaties aan, variërend van appartementen tot vrijstaande woningen en villa's. Ons doel is om de perfecte match te maken tussen de wensen van onze cliënten en het beschikbare aanbod. Op basis van een intakegesprek, waarin de cliënt zijn voorwaarden en voorkeuren aangeeft, selecteren wij een accommodatie die aan de verwachtingen kan voldoen.

Veiligheid

Ons aanbod bestaat uit een selectie van accommodaties waarbij veiligheid een prioriteit is. Onze woningen en appartementen beschikken over anti-inbraakvoorzieningen en een goed functionerend alarmsysteem.

Aanbod

Voor de actuele objecten kunt u contact met ons opnemen. Op basis van een intakegesprek inventariseren wij uw wensen en voorwaarden.

Persoonlijke service

Onze unieke 24-uursservice heeft als doel onze huurders zoveel en zo snel als mogelijk te ondersteunen bij calamiteiten of onverwachte problemen. In de praktijk blijkt dit een essentiële service te zijn die zeer gewaardeerd wordt door onze cliënten. Of het nu gaat om een lekkage, stroomstoring of ander dringende situatie, huurders weten dat zij op ons kunnen vertrouwen en rekenen op een snelle respons.

Contracten

Wij zorgen voor contractbegeleiding om vooraf duidelijkheid en transparantie te bieden aan huurders. Onze contracten voldoen aan de geldende wet- en regelgeving, en aan alle vereisten inzake huur en verhuur. Onze contracten worden opgesteld vanaf 2 maanden en langer.

bottom of page